top of page
  • Pernilla Ankartoft

Tid, nutid, framtid - nyheter för 2024

Uppdaterat: 16 jan.

Just den här julledigheten åkte jag på influensa vilket gav mig tid att reflektera och utvärdera de senaste sex månaderna som egenföretagare i lugn och ro. Nedbäddad i soffan med feber och snytnäsdukar har jag analyserat Klicks framgångar och bakslag för hösten som gick. Ärligt har det varit en tuff höst. Jag har tagit mig tid att överväga eventuella risker och möjligheter noggrant. Min tid, nutid, framtid - nyheter för 2024. Som marknadsförare vet jag att det tar tid att bygga varumärke och etablera företag, ibland flera år. Men framför allt har jag konstaterat att det varit utvecklande. Jag har lärt mig otroligt mycket och utvecklat sidor inom företagandet som jag är stolt över. Det har varit fantastiskt roligt och jag ser nu tydligt möjligheterna, målen och visionerna med Klick Kommunikation under 2024.


Två kaffe to-go med text Nyheter januari 2024


Förändring, kontinuitet och utveckling

Lagom in på nya året har jag satt målen och planerat framåt för Klick Kommunikation AB och beslutat att det är i år 2024 som vi flyger. Nu är viss finplanering kvar att göra men det känns otroligt bra och jag ser verkligen fram emot utvecklingen.

Med besluten som jag tagit följer några nyheter som jag tror kan ge Klick en extra bra förutsättning att lyckas trots nystart och tuffa tider.👉Nyhet #1. Välkommen Richard - min första kollega

Från och med i slutet av januari 2024 kommer jag att dela ägarskap av Klick Kommunikation AB med en första kollega. Nu blir Richard Peters delägare och går in med sin kunskap av motion design i företaget. Välkommen, så grymt att du är med Richard! Som alla vet – tillsammans blir vi starkare. Förhoppningen är att vi ska bli ännu fler på sikt och redan nu har vi ett starkt nätverk av kunniga kreatörer som stöttar upp vid behov.Ny kollega - två händer som möts


👉Nyhet #2. Utökade tjänster och erbjudande

Nu breddar vi verksamheten med grafisk design & varumärkesutveckling som ytterligare tjänst. Läs mer under Tjänster i menyn på vår webb. Det är en spinoff på att Richard går in i företaget och frigör tid för mig att arbeta med grafisk formgivning vilket jag har lång  erfarenhet av och gedigen kunskap inom. Med möjlighet att ta in hjälp när det behövs blir Klick i och med detta nästan en heltäckande reklambyrå. Det stärker vårt erbjudande till dig som kund.


Klick startade med ett specifikt erbjudande av tjänster där vi avlastar och hjälper företag att marknadsföra sig effektivt på sociala medier. Våra tjänster sedan tidigare är; strategier för sociala medier, koncept & kommunikation, innehållsproduktion och analys & optimering.


Nu adderar vi fler tjänster inom rörliga medier; Storytelling, UGC (User Generated Content) och inom varumärkesutveckling; Varumärkesdesign, Grafisk profil, Marknadsmaterial och webbdesign.En text "Storytelling" visas under en bit papper


Nu är rätt tid för att ta hjälp med din marknadsföring 📣

Vi vill uppmana alla som fortfarande funderar på att höra av sig eller att ta hjälp av oss, det är perfekt tid nu. Vi välkomnar nya företag som behöver avlastning, hjälp eller stöd med sin marknadsföring. Kanske håller just ditt företag på med planeringen för året och ser att tid är en bristvara, att det finns viktigare saker att spendera den på än att exempelvis lära sig hur sociala medier fungerar, när det kanske inte ingår i din ordinarie roll men ändå landat på dig att sköta. Eller också tar ni hjälp av oss för att lära er, på ett mycket mer effektivt sätt, så att ni inte lägger onödig tid och kan göra rätt från början för att få en bättre effekt. Hur som helst vill vi gärna stötta just dig. Nu är rätt tid att kontakta oss!📣


Vi vill bredda vårt nätverk

Vi är också intresserade av att bredda vårt nätverk och är öppna för eventuella samarbeten. Hör av dig om du har en idé som du vill bolla. Vi kommer också att ”bubbelhoppa” mer under våren. Testa nya sammanhang och träffa nya människor. Tipsa oss gärna om event och nätverksträffar eller varför inte boka en fika med oss.


Vi kommer att släppa fler nyheter under våren. Följ oss på våra sociala medier där vi flaggar när vi har mer att berätta om våra satsningar för 2024. Vi ses!


God fortsättning på 2024Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page