top of page

Vill du klicka med dina kunder?

Klick kommunikation hjälper små och medelstora företag att marknadsföra sig effektivt - i butiken, på sociala medier, på mässan eller via webbplatsen.

Det är så fantastiskt att du har hittat till oss på Klick! Vårt mitt mål är att hjälpa just dig med dina utmaningar inom marknadsföring på sociala medier eller med din visuella kommunikation. Med lång erfarenhet som konsult inom grafisk design och kommunikation erbjuder vi företag hjälp med att skapa eller bygga ett starkt varumärken oavsett kanal.⏱️

Vi vet att marknadsföring på sociala medier kan vara överväldigande och tidskrävande. Det är här vi kommer in i bilden. Vi agerar som en extern marknadsavdelning och partner till dig och ditt företag och är specialiserade på visuell kommunikation och effektiv marknadsföring. Vårt mål är att hjälpa dig att nå dina mål och din målgrupp på ett sätt som verkligen fungerar.

Men det stannar inte där. Jag vet att tid är en bristvara i dagens hektiska arbetsliv. Därför finns Klick här för att ge dig tillbaka den mest värdefulla resursen av alla - din tid. Genom att dela med oss av våra insikter, erfarenheter, vår tid och kunskap till dig effektiviseras ditt arbete och frigör tid så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig.

Är du redo att ta din marknadsföring på sociala medier till nästa nivå och samtidigt vinna tillbaka mer tid för dina passioner och mål? Vi är här för att avlasta dig på resan. Låt oss tillsammans skapa en strategi och plan som passar just dig och dina behov.

Varmt välkommen till Klick kommunikation. Här är din framgång i sociala medier, vår prioritet. ❤️‍🔥📈​

 

Vet du att en välplanerad sociala medier-strategi är nyckeln till framgång? Vi skapar skräddarsytt innehåll för att möta dina mål, med en strategi som ökar räckvidd och konvertering.

När du väljer Klick får du inte bara designexpertis och innehållsproduktion. Vi stöttar dig genom hela processen – från målsättning och strategisk planering till kontinuerlig innehållsproduktion, analys och optimering.

Vi anpassar oss efter ditt behov, vare sig du behöver hjälp med delar av processen eller en helhetslösning. Tillsammans arbetar vi för att nå dina mål och till att förstå dina kunders behov.

 

Första mötet är alltid gratis. Varför inte ta steget mot att överträffa dina konkurrenter? Boka ett möte idag, och låt oss hjälpa dig nå dina sociala medier-mål!🚀

En färgstark banner i orange med apelsinklyftor som dekoration
Om

Richard Peters

Motion Designer, Digital Content designer, UGC-kreatör

Efter många år som kock och egenföretagare i Oslos hektiska restaurangbransch flyttade jag hem till Sverige med min sambo och två barn. Det var med nya planer och drömmar om att lämna restaurangbranschen mot en annan kreativ bransch inom motion design och storytelling.

 

Jag beslutade att börja studera Digital Content Design på Medieinstitutet och under utbildningen fick jag fördjupa mig i verktyg och tekniker inom rörliga medier som animation, film och storytelling för olika digitala plattformar.
 

På Medieinstitutet utvecklade jag ett stort intresse för storytelling. Det var också där som jag lärde känna Pernilla.

Digitala verktyg jag arbetar med i huvudsak: Adobe After Effects, Premiere PRO och Davinci Resolve från Blackmagic Design.

 

Nu vill jag dela med mig av magin med rörliga medier till dig och ditt företag. Klicka på knappen så kontaktar vi dig för ett första avstämningmöte. Vi hörs!

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Om

Pernilla Ankartoft

Social Media Manager, Grafisk formgivare,

Digital Content Designer, Kommunikationsstrateg

Med 25 års erfarenhet som marknadskonsult och som specialist inom grafisk kommunikation i flera branscher, har min passion alltid varit att genuint stötta och hjälpa företag att nå sina mål och målgrupper genom skräddarsydd kommunikation på ett kreativt vis.

 

Med min strategiska och kreativa marknadsföring kan vi tillsammans göra en stor skillnad för ditt företag och öka din framgång på sociala medier.

Vill du dra nytta av min samlade erfarenhet, kreativitet och kunskap? Klicka på knappen så hjälper vi dig med effektiv marknadsföring eller med att stärka ditt varumärke.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page